Boom blokkeert ingang zorgcentrum Beukenhof in Aalsmeer

AALSMEER – De stevige wind van zondagavond maakte dat de Aalsmeerse brandweer opgeroepen werd voor een omgewaaide boom aan de Kanaalstraat in Aalsmeer.

De vol in het blad staande boom begaf het zondagavond even voor elf uur. De omgewaaide boom blokkeerde de ingang van zorgcentrum Beukenhof. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de boom in stukken gezaagd om de doorgang weer vrij te maken. 

Foto’s: LNF | Laurens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!