Geslaagde nieuwjaarsreceptie Gemeente Aalsmeer

AALSMEER – Maandagavond vond in de compleet vernieuwde Burgerzaal de nieuwjaarsreceptie plaats van de gemeente.

Volgens Gido Oude Kotte, die zijn eerste nieuwjaarstoespraak hield als burgemeester van Aalsmeer, moeten we spreken over Raadhuis in plaats van Gemeentehuis. De receptie was met zo’n 250 bezoekers net zo druk bezocht als anders, de sfeer was opperbest.

Foto’s: LNF | Laurens Niezen
Bron/tekst: AalsmeerVandaag / Arjen Vos

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!