Boodschappenbezorger rijdt bestelwagen klem

AALSMEER – Een bestelwagen van de Albert Heijn is vanavond klem komen te zitten onder een viaduct bij de N201. Dat gebeurde op de Hornweg in Aalsmeer. Niemand raakte gewond, maar het dak – en mogelijk wat boodschappen – kwam er minder goed vanaf. 

Bij dit viaduct, met een doorrijhoogte tot 2,5 meter, gebeuren vaker dit soort incidenten. Door het ongeval is de weg tijdelijk afgesloten. 

©LNF | Laurens Niezen

Foto’s: LNF | Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!