Brandstoftoevoer hersteld: mogelijk nog wel vertraging of annuleringen

Foto: Schiphol.nl

SCHIPHOL – Luchthaven Schiphol is opnieuw getroffen door een probleem met het systeem voor brandstoftoevoer. Daardoor zijn vluchten van en naar de luchthaven vertraagd, of kunnen vluchten niet meer landen of opstijgen.

UPDATE 21:29 UUR:
Een woordvoerder van Schiphol laat weten dat er een vertraging is van zo’n 30 tot 45 minuten, maar dat reizigers rekening moeten houden met langere vertragingen die nog de hele avond kunnen duren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!