Grote brand in schuur Aalsmeer

AALSMEER – In een schuur aan de Mr. Jac. Takkade in Aalsmeer heeft vannacht een grote brand gewoed. Op foto’s is te zien dat de vlammen uit het dak sloegen.

Volgens een getuige gaat het om een loods van een bedrijf. Inmiddels heeft de brandweer het vuur onder controle. “Door de brand is de schuur aanzienlijk beschadigd. Het vuur is uit, maar de brandweer zal nog enige tijd moeten nablussen”, aldus de brandweer op Twitter. 

Video: RTVA

Foto’s: LNF

 

Één reactie

  1. Pieter schreef:

    Sterkte voor de beheerders van het pand.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!