Bestelauto uitgebrand in Nieuw-Oosteinde

AALSMEER – In de nacht van zaterdag 5 januari op zondag 6 januari is aan de Vlinderweg in Nieuw-Oosteinde (Aalsmeer) een bestelauto uitgebrand. De brand werd kort na vier uur ontdekt door buurtbewoners. De brandweer is enige tijd bezig geweest om de brand te blussen.

De auto kan als total loss worden beschouwd.
Een geparkeerde auto achter de bestelbus liep ook lichte schade op.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog niet bekend.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!