Gewonde bij ongeval op N231

DE KWAKEL – Bij een ongeval op de N231 Noordzuidroute in De Kwakel is dinsdag 18 december rond vier uur in de middag een persoon gewond geraakt. 

Door nog onbekende oorzaak kwamen een camperbusje en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. Een inzittende van het busje is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De N231 is enige tijd afgesloten geweest. 

Foto’s: LNF – Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!