Man aangehouden na bedreigen van meerdere mensen met mes op Schiphol

SCHIPHOL – Een deel van Schiphol Plaza is vanavond ontruimd nadat een man meerdere mensen met een mes bedreigde en schreeuwde dat er “iets in zijn tas zat”. Inmiddels is de man aangehouden en is de luchthaven weer toegankelijk.


UPDATE 22:54  -Een getuige meldde tijdens de ontruiming aan AT5: “Er is een lint gespannen en je kan niet bij de uitgangen. Alleen de deur van aankomst 1 is open. Ook moesten alle winkels dicht. Er staat een hoop marechaussee, ook zag ik een hond. Midden in Plaza staat een koffer, die wordt nu onderzocht.”


UPDATE 23:02 -De NS liet weten dat er korte tijd geen treinen reden van en naar Schiphol. 


UPDATE 23:05 -De Marechaussee laat via Twitter weten dat de situatie inmiddels weer veilig is. 

(Later meer) 

 Foto: Twitter / @FrankCastien

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!