Brand in bak van vuilniswagen: Veel rookontwikkeling

AMSTELVEEN – De bak van een vuilniswagen heeft woensdagochtend vlam gevat in Amstelveen. Omstreeks elf uur rukten de hulpdiensten uit voor de brand aan de Galjoen.

De vrachtwagenchauffeur had de bak losgekoppeld. Er was sprake van veel rookontwikkeling. Door de inzet van de hulpdiensten en de bak die een deel van de weg blokkeerde, kon het verkeer niet over de Galjoen.

Later meer .

 

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!