Poging tot overval op geldwagen in Aalsmeer

AALSMEER – Op de Van Cleeffkade is maandagmiddag een overval geweest op een waardetransport.

Via burgernet werden omwonenden opgeroepen om uit te kijken naar een verdachte. Ook een politiehelikopter hangt boven Aalsmeer. De politie loopt in kogelwerende vesten en is een onderzoek gestart.

LNF | Laurens Niezen

UPDATE 14:51 – De Politie heeft een persoon staande gehouden bij het Ketelhuis in Aalsmeer, Het is nog niet duidelijk of dit om de verdachten gaat.

LNF | Marjan Klemkerk

UPDATE 15:19 –  Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat door kordaat optreden van de geldlopers, geen buit kon worden gemaakt. Op welke wijze kon de woordvoerder niet zeggen, in verband met het onderzoek. De verdachte zou er te voet vandoor zijn.

UPDATE 15:32 –  De politie heeft honden ingezet in de zoektocht naar een verdachte.

LNF | Laurens Niezen

UPDATE 15:42 – De geldwagen stond tegen de gevel van de ING Bank aan. Via een luik zou de geldoverdracht plaatsvinden. De verdachte heeft geprobeerd tussen de geldwagen en de gevel te komen, aldus een politiewoordvoerder.

 

UPDATE 15:48 – De forensisch opsporing (FO) is ter plaatste.

LNF | Laurens Niezen

UPDATE 16:04 – Het is niet duidelijk of er iemand is aangehouden.


 

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie (LNF)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!