Auto rijdt verkeerslicht omver in Aalsmeer

AALSMEER – Zondagavond omstreeks half twaalf is op de N196 in Aalsmeer een automobilist tegen een verkeerslicht gereden.

Getuigen zagen het ongeval gebeuren; “De persoon van de auto die tegen het stoplicht is gereden wilde vluchten,” zegt een getuige. “Even later kwam hij toch terug en werd aangehouden.” De auto raakte flink beschadigd maar de bestuurder kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

De toedracht is niet bekend. Ook is niet duidelijk waarom de automobilist zou hebben willen vluchten.

Foto’s: Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!