De snoeiboot vaart weer uit

AALSMEER – De snoeiboot, een begrip op de Aalsmeerse wateren, vaart weer uit op 17 november 2018 om eilandeigenaren op de Westeinderplas de mogelijkheid te bieden snoeihout gratis en op verantwoorde manier af te voeren.

 

Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht overhangend groen boven het water van sloten en vaarwegen te snoeien. Om hen daarbij van dienst te zijn, biedt de gemeente de mogelijkheid om op drie zaterdagen snoeiafval gratis af te voeren. Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, neemt de snoeiboot niet mee.

Is de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig, dan is deze waarschijnlijk even aan het lossen en is even later weer terug.

Meer informatie

Voor meer informatie over takkeninzameling en de snoeiboot neem contact op met de servicedesk van de gemeente Amstelveen/Aalsmeer vraag naar afdeling VH, vaarwegbeheer/boswachter, telefoon (020) 540 4911.

Datum’s

  • De snoeiboot ligt op 17 november opde volgende locaties:
  • 09.00 – 12.00 uur: schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde
  • 13.00 – 16.00 uur: baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug.
Bron: Gemeente Aalsmeer

Foto: Stockfoto | Pixabay

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!