Burgernet succesvol bij zoektocht naar vermiste jongen

AALSMEER –  Op vrijdag 2 november kreeg de politie Aalsmeer de melding dat de 14-jarige autistische Thomas vermist werd in de omgeving van de Apollostraat in Aalsmeer. Hierop is een burgernetmelding verstuurd om de jongen te kunnen vinden.

Tijdens de zoekactie heeft de politie met meerdere politie-eenheden en de politiehelikopter gezocht naar Thomas. De jongen is later die middag dankzij de burgernetmelding in goede gezondheid aangetroffen in het centrum van Aalsmeer.

Foto: Pixabay

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!