Lichaam en auto vermiste Amstelvener aangetroffen

OUDERKERK E.O – Hulpdiensten hebben donderdagochtend de auto en het levenloze lichaam van de vermiste Sjaak van den Berg (82) geborgen bij het riviertje de Waver te Ouderkerk aan de Amstel. Het voertuig en het lichaam werden door passanten aangetroffen. Hoe Van den Berg om het leven is gekomen, is vooralsnog onduidelijk.

Van den Berg vertrok maandag vanuit zijn woning aan de Van Heuven Goedhartlaan om zijn vrouw in Woonzorgcentrum Groenelaan te bezoeken. Daar kwam hij echter nooit aan, waarna een grootscheepse zoekactie werd opgezet. Zo cirkelde er dinsdag een helikopter boven Amstelveen op zoek naar sporen.

Foto video beelden: VTF / Vivian Tusveld 

Bron/tekst: RTVA 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!