Weer handgranaat gevonden op Bijlmerplein in Amsterdam

AMSTERDAM – Rond 03.00 uur vannacht is er bij de politie melding gedaan van een handgranaat die op het Bijlmerplein zou liggen. Daarop is de Explosieve Opruimings Dienst (EOD) naar het Amsterdamse plein gegaan om onderzoek te doen.

De melding is opvallend, omdat op precies dezelfde plek vorige week ook al een handgranaat werd gevonden. De eigenaar van de horecazaak waar de granaat voor de deur lag, reageerde toen geschokt. Ook buurtbewoners snapten niet hoe het kon dat er een handgranaat bij hun op het plein lag.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!