‘Let’s Go’ muziekuurtje

AALSMEER – Het is herfstvakantie en het team van ‘Let’s Go’ geniet daar ook van. Kim, Jonas en Laurens zijn vrijdag daarom niet live te horen vanuit de studio, maar hebben voor de luisteraars wel een gezellig muziekuur samengesteld. Je hoort onder andere de meiden van K3 voorbij komen, Kinderen voor Kinderen, Max en Anne. Maar ook Remix, The Teenz, Shawn Mendes, Daddy Yankee en Fource zorgen voor een goed begin van je weekend. Kortom een gezellig uurtje met jouw favoriete hits en een gezellige afsluiting van je herfstvakantie.

Volgende week vrijdag, 2 november, is er weer een gewone ‘Let’s Go’. En dan is het zeker de moeite waard om te luisteren, want dan maak je kans op kaartjes voor Ernst, Bobbie en de Rest. Zij staan op 11 november in Aalsmeer met hun voorstelling “Geklungel in de Jungle”. Kim mag 2x 2 kaarten weggeven en hoe je daar kans op maakt, lees je volgende week.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!