Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Rabobank strooit met cheques

AALSMEER E.O – Woensdagavond werden de cheques uitgereikt van de Rabobank Clubkas Campagne. In het NederlandsTransportmuseum in Nieuw-Vennep kwamen 110 verenigingen en stichtingen uit de regio’s Aalsmeer, Uithoorn, Nieuw-Vennep en Hoofddorp bijeen. Er werd een bedrag van maar liefst €60.000,- verdeeld.

Mart Pfeiffer de directievoorzitter van Rabobank Regio Schiphol vertelde dat de bank getwijfeld heeft het gehele bedrag aan één initiatief te schenken. “Maar al deze verenigingen zijn onze klanten, dus dat hebben we niet gedaan”.

Diverse verenigingen ontvingen verschillende bedragen, waaronder ook Radio Aalsmeer. Voorzitter Henk de Groot en secretaris Elbert Huijts namen een cheque van bijna €400,- in ontvangst. Henk de Groot: “We gaan dit bedrag besteden aan de promotie van Radio Aalsmeer-TV. We willen tv-schermen aanschaffen en deze op ‘openbare plaatsen’ in Aalsmeer en Kudelstaart ophangen. Het publiek kan zo kennis maken met dit nieuwe medium in Aalsmeer en Kudelstaart.” Secretaris Elbert Huijts: “We bedanken iedereen die op Radio Aalsmeer heeft gestemd!”

Bron: Radio Aalsmeer
Foto: Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!