Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Aalsmeerse brandweer kampioen van Nederland: Mooi ontvangst

AALSMEER – Begin juni plaatste het Aalsmeerse korps zich voor de landelijke finale in de hoofdklasse in het Zeeuwse Goes. Zij gingen afgelopen zaterdag de strijd aan met zes andere brandweerkorpsen. De deelnemende ploegen kregen een pittige opdracht voorgeschoteld met onder meer beknellingen en een brand. Er was een heel scenario uitgeschreven, waarbij ook een brandweerman klem kwam te zitten onder de auto van de toegesnelde baas van het bedrijf. Uiteindelijk gingen de Aalsmeerders er met de landstitel in de hoofdklasse van de ABWC brandweerwedstrijden vandoor. Ze werden mooi verwelkomd door de brandweer van Aalsmeer (zie foto’s hieronder) dit was rond 22:50.

[supsystic-gallery id=5]

Foto's: LNF / Laurens niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!