Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

‘Let’s Go’ over Popcorn

AALSMEER – Vanavond beloofd het ook weer een gezellige uitzending te worden! Als je vaker naar Let’s Go luistert dan heb je nummer “Popcorn” al met regelmaat terug horen komen. Vrijdag belt Kim met de 11 jarige zangers Dunia Wengweng. Natuurlijk gaan we haar vragen hoe dit nummer tot stand is gekomen en of er binnenkort nog zo’n leuk nummer van haar uitkomt. ‘Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.

Foto: Dunia Wengweng

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!