Tien beschonken bestuurders gepakt in Aalsmeer

AALSMEER – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Stommeerweg in Aalsmeer een alcoholcontrole gehouden vanwege de feestweek. Opvallend veel bestuurders bleken met alcohol op te rijden.

Dit meldt  RTVA op hun website.


Niet alleen automobilisten, maar ook bestuurders van brom- en snorfietsen werden gecontroleerd. De politie nam 103 blaastesten. Tien bestuurders  bleken onder invloed van alcohol te zijn. Van vijf van hen werd het rijbewijs ingevorderd.

Foto: Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!