Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Tijdens feestweek markt op Raadhuisplein

AALSMEER – Dinsdag 4 september zullen de vaste marktbezoekers hun favoriete marktkramen niet op de vertrouwde plek aantreffen, want vanwege de feestweek is de Aalsmeerse weekmarkt niet op het Praamplein maar ouderwets op het Raadhuisplein. Op het Praamplein staat die dagen immers de feesttent.

Dat betekent dat u op die dag niet op het Raadshuisplein kunt parkeren. Er geldt een parkeerverbod en een wegsleepregeling vanaf maandagavond 3 september 21.00 uur tot dinsdagmiddag 4 september 18.00 uur.

Foto: Stockfoto (LNF)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!