Steekpartij op Amsterdam Centraal, politie schiet verdachte neer

AMSTERDAM – Op het Centraal Station in Amsterdam heeft de politie vanmiddag een verdachte neergeschoten na een steekpartij. Dat meldt de politie.

Het zou volgens twitteraars zijn gebeurd op perron 14. Het station wordt ontruimd, weten ooggetuigen.

UPDATE 14:12

Een medewerkster van de Etos op het station liet eerder aan NH Nieuws weten dat de Westtunnel dicht is. De vrouw werkt in de winkel naast perron 14. Ook zij en haar collega’s moesten het pand uit. De oostelijke en centrale tunnel van het station zijn wel bereikbaar, meldt de politie.

Later meer

Foto: Politie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!