Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Evenement voor: Project Waterfront

AALSMEER – Op 29 augustus 2018 – in de laatste week van de zomervakantie in Aalsmeer – wordt een live event georganiseerd op het surfstrand. De mensen worden actief benaderd om mee te denken over het Waterfront. Mensen van het bureau gebruiken iPads, waarop gewerkt kan worden met de tool….

Lees meer bij de bron. 

Bron en foto: Gemeente Aalsmeer (website) 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!