Bosrandbrug weer in storing

SCHIPHOL , AALSMEER – Wie vanochtend gebruik wilde maken van de Bosrandbrug tussen Aalsmeer en Schiphol-Oost kwam een tijdje bedrogen uit. Door een storing bleef de brug voorlopig open staan. De ANWB liet weten dat de storing problemen oplevert voor het verkeer op de N231 in de richting van Schiphol. Inmiddels zijn de problemen achter de rug en hoeft er niet meer te worden omgereden.

Vorige week ook al storing

Op dinsdag 8 augustus was de Bosrandbrug ook al in storing, De oorzaak is onbekend. Vermoedelijk heeft het warme weer er iets mee te maken.

Foto: Google Maps

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!