Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Bestelauto met aanhanger crasht

Rozenburg – Een bestelauto met aanhanger crashte vanmiddag op de N196 bij Rozenburg. De bestuurder kwam met de schrik vrij, wel is hij door het ambulance personeel nagekeken. De Kruisweg is afgesloten geweest, omdat beide voertuigen van de weg moeten worden gehaald.

Het ongeluk gebeurde rond half vijf op de Kruisweg tussen Aalsmeer en Hoofddorp. De oorzaak is onduidelijk.
De Kruisweg is een 80-kilometer weg.
Foto: VTF - Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!