Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 19503182
Info@laurensniezen.nl

(Gesloten) LIVEBLOG: Canal Pride (Amsterdam)

AMSTERDAM – Vandaag zijn wij van laurensniezen.nl aanwezig tijdens de Canal Pride in Amsterdam. De Paradeboten verzamelen zich vanaf 11:00 uur in het Oosterdok en nemen positie in hun startbox. We varen door de Prinsengracht omdat daar de laagste brug het hoogste is van alle grachten (2,25 meter) en de route daarmee het langste is, namelijk 5,6 kilometer. In het Westerdok dienen alle passagiers af te stappen aangezien de boten onder geen beding met passagiers het IJ op mogen varen.

Volg hieronder de liveblog: 

Foto's: LNF - Laurens Niezen
error: Inhoud is beveiligd !!