Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Automobilist crasht op Oranjebaan

AMSTELVEEN – Een automobilist is gewond geraakt bij een ongeval op de Oranjebaan (N522) in Amstelveen. Het ongeval vond rond 1 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats vlak bij de brug bij Ouderkerk aan de Amstel.

De automobilist reed in de richting van Amstelveen. Vlak na de brug bij Ouderkerk kwam hij in de middenberm terecht waarna hij doorschoot naar de andere weghelft, de vangrail ramde en daar tot stilstand kwam.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder zou onder invloed van alcohol gereden hebben. In het ziekenhuis zal bloed worden afgenomen om de hoeveelheid alcohol in zijn bloed vast te kunnen stellen.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De auto is total loss en zal door een berger worden afgevoerd.

Bron: RTVA 

Foto: VTF - Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!