Gewonde na aanrijding van Cleefkade

AALSMEER – Een scooterrijdster is donderdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Van Cleefkade in Aalsmeer. Twee scooters kwamen rond half twaalf in botsing op de kruising tussen de Van Cleefkade en de Oostereinderweg.

Eén van de bestuurders raakte gewond. Een automobilist is gestopt om hulp ter verlenen, waarna de ambulancedienst zich over het slachtoffer heeft ontfermd. De vrouw is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk.

Foto: VTF - Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!