Storing aan de openbare verlichting in Kudelstaart

KUDELSTAART – Vorige week is er een storing ontstaan aan de openbare verlichting in de Einsteinstraat, winkelcentrum, Robend, Edisonstraat, Einsteinstraat, Marconistraat, Nobelhof en Boerheavehof. In eerste instantie was de storing verholpen. Maar de storing is teruggekomen. Het bedrijf Ziut gaat donderdag 2 augustus met een meetwagen langs en zo mogelijk wordt de storing direct verholpen.

Foto: Archief - Pixabay

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!