Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Bakfiets betrokken bij ongeval keizer karelweg

AMSTELVEEN – Dinsdagochtend rond half twaalf heeft er een ongeval plaatsgevonden op de keizer karelweg ter hoogte van de Van der Ghiessenstraat in Amstelveen, tussen een Bakfiets en een personenauto. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek na de toedracht van het ongeval.


UPDATE 12:04

Volgens een omstander zaten er kinderen in de bak van de bakfiets toen zij werden aangereden. Het letsel van de kinderen zou meevallen, uit voorzorg werd er wel een ambulance gestuurd voor de kinderen.


UPDATE 12:13

De fietsster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Later meer.

Foto: VTF / Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!