Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

ProRail heeft handen vol aan spoedreparaties

AMSTERDAM – Door de extreme hitte heeft ProRail de handen vol aan spoedreparaties aan het spoor. Afgelopen nacht moest de spoorbeheerder twintig stukken rails repareren die waren kromgetrokken door de warmte. Door het kromtrekken van rails ontstaan ook seinstoringen, meldt RTL Nieuws.

“Het spoor heeft het zwaar met deze hitte, bij 80 graden kunnen de rails uitzetten en knikken”, aldus de woordvoerder.

Reizigers kunnen…

Lees meer bij de bron. 

Foto: Pixabay

Één reactie

  1. Anoniem schreef:

    Merkten het wat een gedoe….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!