Brand in shovel: Paarden snel in veiligheid gesteld

AALSMEER – Een shovel heeft dinsdagavond vlam gevat op de Meester Jac. Takkade in Aalsmeer. De brandweer rukte even voor kwart over tien uit voor de brand. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Ook zijn meerdere ambulances ter plaatse gestuurd. Meerdere personen zijn ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Zij hadden rook ingeademd toen zij probeerden om een aantal paarden in veiligheid te brengen. Een omstander meld dat er meerdere mensen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De brand woedde bij een kleine privéstal naast Stal Wennekers. Hoe de brand kon ontstaan is vooralsnog onbekend.

Beeld: VTF / Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!