Fles lampolie gevonden bij brandhaard duinbrand Heemskerk: vuur onder controle

Heemskerk –  De grote brand in de duinen van Heemskerk is onder controle. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio meldt dat er bij de brandhaard een fles lampolie is gevonden.

Door de vondst van de fles bestaat er twijfel over het ontstaan van de brand, laat woordvoerder van de Veiligheidsregio Dick Kol weten aan NH Nieuws. De politie gaat bij de brandhaard op zoek naar eventuele verdachten. Ook is de forensische opsporing gearriveerd.

Bron/tekst: NH Media 

Foto: Archief LNF

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!