Pools busje vlucht na ongeluk met taxibus

Aalsmeer – Zondagavond rond tien uur is op de Machineweg in Aalsmeer een ongeval gebeurd. Een bestelbusje met een Pools kenteken en een taxibusje van de regiotaxi botsten tegen elkaar. Volgens het slachtoffer van het Taxibusje reed het Poolse busje gewoon weg nadat het gebeurd was, Hij zetten de achtervolging in en het Poolse busje stopten al snel.

Zowel de politie als ambulance kwamen ter plaatse. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto: Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!