Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 19503182
Info@laurensniezen.nl

Staking buschauffeurs woensdag 27 juni gaat toch door

Noord Holland – De aangekondigde staking van de buschauffeurs in het regionale streekvervoer gaat toch door. Woensdag, donderdag en vrijdag rijden in de gehele provincie Noord-Holland geen bussen. Ook Aalsmeer valt hieronder. Volgens vakbond CNV is de bemiddelingspoging voor een nieuwe cao in het openbaar vervoer mislukt.

“Dat betekent dat we onze leden bij de vervoersbedrijven oproepen om vanaf woensdagochtend het werk voor 72 uur neer te leggen. Helaas, we hadden het graag anders gezien”, zegt onderhandelaar Jean-Marie Severijns van CNV Vakmensen. Vakbond FNV kan nog niet zeggen of de bond achter het staken staat. Vanavond raadpleegt de FNV de achterban.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!