Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Politie noemt aanslag Telegraaf gerichte actie

Amsterdam – De politie noemt het inrijden van een bestelauto op de glazen pui van het pand van De Telegraaf een gerichte actie. De bestuurder van de uitgebrande bestelauto is spoorloos. Dinsdagochtend rond 4.00 uur reed de auto door de pui van het pand aan de Basisweg in Amsterdam en vloog in brand. De vlammen kwamen tot zeker 14 meter hoog, zegt een politiewoordvoerder. De brandweer had het vuur snel geblust. Veel ruiten zijn gesneuveld.

 

Foto: Politie.nl

Later meer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!