We Are Here moet vertrekken uit gekraakt pand in Amstelveen

Amstelveen – Het door actiegroep We Are Here gekraakte pand in Amstelveen mag ontruimd worden. Dat heeft de rechter maandag besloten in een kort geding.

De actiegroep probeerde met het kort geding te voorkomen dat de ongedocumenteerde vluchtelingen werden uitgezet. De zaak volgde op de beslissing van burgemeester Bas Eenhoorn, de politie en het Openbaar Ministerie (OM) dat de vluchtelingen uiterlijk maandag om 12.00 uur weg moesten zijn.

De groep heeft het pand aan de Groen van Prinstererlaan 114 op 5 juni gekraakt.

Bekijk hieronder de live(blog) terug

 

 

Foto(s): VTF / Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!