Aanrijding legmeerdijk Aalsmeer: meerdere voertuigen betrokken

Aalsmeer – maandagmiddag rond 12:30 heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de legmeerdijk in Aalsmeer met meerdere voertuigen, Een inzittende is door de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Volgens RTV Amstelveen is de afslag vanuit Kudelstaart/Aalsmeer komend richting Uithoorn enige tijd afgesloten geweest.

 

Foto(s): VTF / Vivian Tusveld 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!