Liveverslag Junior Pramenrace op Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Zaterdag vaart het team van ‘Let’s Go’ mee om vanaf het water live verslag te doen van de Junior Pramenrace. Vanaf 12.00 uur zijn ze aanwezig op het Stokkenland en na het startschot doet het team verslag vanaf het water. Je hoort alles over de opdrachten. Je hoort ook hoe de teams er dit jaar uitzien of er nog een praam gered moet worden door de bezemboot. Het kan ook zomaar zijn dat je een aantal radio-DJ’s tegen komt bij een opdracht. Om 15.00 uur is het team weer terug om het Stokkenland en hoor je welk team er dit jaar gewonnen heeft. Zorg dat je je radio afstemt vanaf 12.00 uur op Radio Aalsmeer 105.9FM of www.radioaalsmeer.nl. Dan kun je natuurlijk ook op de praam luisteren!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur.  Dit keer vanwege de Junior Pramenrace ook op zaterdag. vanaf 12.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Bron: Let's go / Radio Aalsmeer

Foto: Archief -  LNF 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!