Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

De Jozefschool is Cultuurschool van Noord-Holland 2018

Aalsmeer – Wethouder cultuur, Wilma Alink-Scheltema, heeft directeur Antoine Zwagerman en cultuurbegeleiders Claudia van der Kroon en Debby de Waal van de Jozefschool  afgelopen maandag gefeliciteerd met de prijs voor beste cultuurschool van Noord-Holland. 

De school heeft de prijs ontvangen omdat de vakjury vond dat  de school een gedegen cultuurbeleid heeft, waarin de structurele lessen en projecten in goed evenwicht zijn en er rijk cultuuronderwijs wordt geboden.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!