Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Busvervoer staakt in groot deel Noord-Holland

Noord-Holland – Noord-Hollanders die vandaag een reis met het streekvervoer in de planning hebben, doen er verstandig aan een alternatief te zoeken. In het grootste deel van de provincie leggen chauffeurs van Connexxion het werk neer.

Dat meldt vakbond FNV vandaag. De aangekondigde staking is onderdeel van estafette-acties, waarmee personeel in het streekvervoer hoger loon en betere arbeidsomstandigheden probeert af te dwingen.

Er wordt gestaakt in de vervoerregio’s Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Amstel-Meerlanden. “Het wordt tijd dat werkgevers laten zien dat ze echt oog hebben voor de mensen”, aldus Paula Verhoef, bestuurder van FNV Streekvervoer. “We hebben nog geen verbeteringsvoorstellen gezien, daarom volgen de stakingen elkaar deze week sneller op.”

Foto: Google Images

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!