Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 19503182
Info@laurensniezen.nl

Man doodgeschoten bij woonwagenkamp Oss

Oss – Een 30-jarige man uit Oss is maandagochtend om het leven gekomen door een schietpartij in de Brabantse plaats. Pogingen van hulpdiensten hem te reanimeren waren tevergeefs. Het slachtoffer overleed op straat aan zijn verwondingen, meldt de politie.

De schietpartij was bij een woonwagencentrum aan de Hoogheuvelstraat. De omgeving werd afgezet. „Er waren direct veel omstanders waarbij de emoties hoog opliepen”, aldus de politie. „ Extra agenten werden opgeroepen om de situatie te kalmeren. We hebben zo veel mogelijk ruimte gegeven voor emoties.”

De politie is bezig met sporenonderzoek en denkt daar nog wel enige tijd mee bezig te zijn. Er is nog niemand aangehouden.

Eerder in de nacht werd in de omgeving een uitgebrande auto aangetroffen. De politie heeft geen aanwijzingen dat er een verband is met de fatale schietpartij. „We nemen dit uiteraard wel mee in het onderzoek.”.

Bron: Telegraaf

Foto: Screenshot / Google Streetview

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!