Kerkweg blijft afgesloten tijdens werkzaamheden Aalsmeerderweg

Aalsmeer – De gemeente heeft besloten dat de Kerkweg afgesloten blijft aan de kant van de Aalsmeerderweg tijdens groot onderhoud aan de Aalsmeerderweg. Dit is noodzakelijk voor de veiligheid van alle bewoners aan de Kerkweg. De planning is dat de Kerkweg begin augustus weer open gaat voor het autoverkeer. Hierover is met diverse omwonenden contact geweest.

De gemeente heeft voor deze verkeersafsluiting gekozen omdat anders te veel (vracht)auto’s de Kerkweg inrijden tijdens de werkzaamheden aan de Aalsmeerderweg. De Kerkweg is een 30 km weg met wegversmallingen daarom deze niet geschikt voor veel (vracht) verkeer. De Kerkweg kan niet aan de Oosteinderweg afgesloten worden, omdat er een bedrijf zit dat bereikbaar moet blijven.

Veiligheid

De Kerkweg blijft met hekken afgesloten, maar wel zo dat fietsers er tussen door kunnen. Deze hekken staan er voor de veiligheid en de gemeente vraagt met klem aan inwoners en weggebruikers of ze de borden niet weg willen halen. Op de Aalsmeerderweg zijn extra hekken geplaatst op de rijbaan met een bord dat de Aalsmeerderweg doodlopend is, dat de Kerkweg afgesloten is en de Argusvlinderweg bereikbaar is. Ook zijn er borden geplaatst met de geplande einddatum van de werkzaamheden. Vanaf de Machineweg en de Legmeerdijk wordt een omleidingsroute toegevoegd naar de Kerkweg.

Actuele informatie over de werkzaamheden aan de Aalsmeerderweg is te vinden op de website van gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering

Foto: Gemeente Aalsmeer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!