Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Auto bekogeld met wijnfles op Groenelaan

Amstelveen – Op donderdag 31 mei 2018 is een auto op de Groenelaan vermoedelijk bekogeld met een wijnfles. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen. De bestuurder reed omstreeks 14.00 uur in een rode Toyota Auris en kwam vanaf In de Wolken. Na ongeveer 300 meter hoorde hij een harde klap en stopte hij. Op de rechter achterdeur zat verse schade en nadat de bestuurder was teruggelopen vond hij een kapotte wijnfles. Het vermoeden bestaat dat de fles vanaf de flat Monte Rosa naar beneden is gegooid. De geschrokken bestuurder: “Ik heb enorm geluk gehad dat de fles niet door de voorruit of het dakraam is gegaan.”

De politie neemt dit voorval hoog op temeer bij herhaling het ernstiger kan aflopen. Heeft u informatie over dit voorval neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron en foto: Politie.nl 

3 reacties

  1. Christine schreef:

    Het gaat niet goed met ons land.

  2. Anoniem schreef:

    Wel leeg gezopen hoop ik?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!