Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

‘DownTown Radio’ live vanuit Ophelialaan

Aalsmeer – Aankomende zaterdag is Radio Aalsmeer de gehele dag aanwezig vanaf DownTown Ophelia. Een team van enthousiaste medewerkers verzorgt een gezellige locatie uitzending. In het Glazen Huis, in de etalage van Teddy’s mogen mensen met een verstandelijke beperking hun talenten laten horen op radio. Deze DownTown DJ’s mogen verzoekjes aankondigen en worden daarbij geholpen door Dennis Wijnhout. U bent de gehele dag van harte welkom een verzoeknummer achter te laten die dan voor u wordt ingesproken.
Daarnaast krijgt u tussen 10.00 en 17.00 uur een sfeerimpressie van deze feestelijke dag.

Foto: Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!