Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Auto belandt in voortuin: Bestuurder aangehouden

Aalsmeer – Zondagavond omstreeks zes uur is op de Stommeerweg in Aalsmeer een auto een tuin ingereden. De automobilist kwam er met de schrik vanaf er werd wel een ambulance opgeroepen de man is ter plaatse nagekeken. Ook was de bewoner niet thuis tijdens het incident. De politie onderzoekt het ongeval wel, omdat getuigen verklaren dat de auto met ongeveer 130 kilometer per uur door de straat ging.


UPDATE 23:11

Een woordvoerder van de politie vertelt aan RTV Amstelveen dat de bestuurder van de auto is aangehouden wegens rijden onder invloed.


Foto's: VTF / Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!