Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Fiets gestolen in Aalsmeer: Eigenaar zoekt getuigen

Aalsmeer – In het weekend tussen vrijdag 11 mei en 14 mei is er een oranje Batavus fiets gestolen. Het gebeurde op de Zwarteweg ter hoogte van de brandweerkazerne aan de kant van de oude voetbalvelden. De eigenaar is opzoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien, of de fiets gezien hebben in het weekend van vrijdag op maandag. Melden kan via het contactformulier.

Foto: Twitter / @Marieke_v_Duijn

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!