Incident op bedrijventrein: Een persoon afgevoerd per ambulance

Aalsmeer – Aan de Oosteinderweg in Aalsmeer heeft dinsdagochtend rond kwart over acht een incident plaatsgevonden. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor het incident, hulpverleners van de traumahelikopter werden door de politie met spoed naar het incident gebracht. Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies heeft plaatsgevonden op het bedrijventrein is niet bekend.

UPDATE 10:44

De politiewoordvoerder heeft laten weten aan VTF dat het om een medisch incident gaat.

Foto: VTF / Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!