Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 19503182
Info@laurensniezen.nl

2 Patiënten hebben hulp nodig van de Ambulance

Aalsmeer – Op zondagavond omstreeks de klok van 20:20 uur was er een melding binnen gekomen op de Joh. Frisostraat. Het betrof een 80 jarige inwoner bekend met diabetes. De toegesnelde buurtbewoner heeft snel gehandeld en de Ambulance was snel ter plaatse en heeft het overgenomen.

De toegesnelde pers werd verrast, Omdat er omstreeks 20:50 uur nog een melding binnen kwam in de Naussaustr. Daar was eerst de huisarts ter plaatse, die heeft besloten met spoed een Ambulance te laten komen. Een persoon is  overgebracht naar het ziekenhuis. Wat in de Naussaustr heeft plaatsgevonden is nog onbekend.

De suikerpatiënt maakt het na omstandigheden goed.

Foto: Pixabay (stockfoto) 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!