Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Israël wint Songfestival, Waylon achttiende

Nederland e.o – Israël heeft het Songfestival gewonnen. Zangeres Netta wist met het nummer Toy 529 punten te behalen. Na de punten van de jury stond Oostenrijk verrassend bovenaan. Maar na de stemmen van de televoters veroverde Israël de eerste plek. Cyprus, samen met Israël topfavoriet vooraf voor de winst, werd tweede. Waylon liet voor de finale weten voor de winst te gaan. „Maar als ik realistische ben, moet een plek in de top-5 zeker lukken.”

Foto: Google Images

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!